Devino partener - Mayya Cafe

Devino partener Mayya Café

Cafenelele, restaurante, ceainării și toți ceilalți care servesc cafea și ceai au nevoie de materie de cea mai înaltă calitate. Acest lucru se realizează prin pasiune, antrenament și sprijin. Credem că, în calitate de furnizor de băuturi organice, vă putem ajuta să serviți cafele și ceaiuri uimitoare pe tot parcursul zilei.

Hoteluri, cafenele, restaurante 

Oferiți-le clienților clipe de relaxare cu băuturi calde ce fac înconjurul lumii. Fii partenerul nostru în servirea celor mai bune băuturi și gustări. Avem o selecție largă de cafea și ceai de origine organică și bio. De asemenea, dacă doriți să vă răsfățați clienții atunci optați pentru gamele de insecte comestibile.

Birouri 

Indiferent dacă doriți să creșteți vânzările sau să vă sporiți angajamentul față de bunăstarea colegilor, avem soluțiile potrivite de cafea și ceai pentru a vă îmbunătăți ospitalitatea față de vizitatori și pentru a le arăta angajaților că vă pasă. Alăturați-vă comunității și investiți doar în cele mai bune băuturi, provenite din surse organice. Pentru că avem grijă de tine și de mediu. 

Magazine 

Dacă doriți să vă diversificați gamele de produse pe care le puneți la dispoziție în magazinul tău, sortimentele de cafea și ceai Yerba Mate din surse organice pot fi alegerea perfectă. Putem deveni partenerul tău în a furniza cele mai bune produse de pe piață pentru clienții tăi. 

Partenerul tău cu soluția perfectă

Afacerea ta este pasiunea noastră. Ne putem adapta oferta pentru a satisface nevoile tale.

Tot ce trebuie să faci este să trimiți cererea către noi, unde ne spui
puțin despre companie și ceea ce ai avea nevoie, iar noi venim în cel
mai scurt timp cu o ofertă personalizată. Următorul pas este să te
bucuri de produsele noastre împreună cu clienții localului.

Newsletter

Abonează-te la oferte