Cafea Zwarte Roes Ethiopia ODAKO - Mayya Cafe

Cafea Zwarte Roes Ethiopia ODAKO

Cafeaua Odako este o cafea de specialitate cultivată în Etiopiei din Africa de Est. Este cunoscută pentru profilul său de aromă complex, cu note de fructe dulci: zmeură și pepene galben, dar și note dulci de ciocolată cremoasă. 

Info:   După prăjire, cafeaua este cea mai bună în 6-8 săptămâni, dar poate fi păstrată cel puțin un an după aceea. Ambalaj 100% reciclabil, cu data de prăjire inscripționată pe ambalaj.

This product is currently out of stock and unavailable.

Primeste E-mail cand stocul e disponibil

Adaugă în wishlist
Adaugă în wishlist

Description

Această cafea este produsă din boabe Arabica și este considerată o cafea de înaltă calitate datorită profilului său de aromă unic și irezistibil. Etiopia este considerată locul de naștere al cafelei și este cunoscută pentru producerea unora dintre cele mai fine și mai distinctive cafele din lume. Cafeaua Odako din Etiopia este populară printre pasionații de cafea și cei care apreciază cafeaua de specialitate.

Additional information

Cantitate

1000 g, 250 g

Tip cafea

Boabe

Origine

Etiopia