TERMENI ȘI CONDIȚII - Mayya Cafe

TERMENI ȘI CONDIȚII

Citește cu atenție politica Termeni și Condiții înainte de a efectua o comandă sau de a utiliza orice produs de pe website-ul mayyacafe.ro. Produsele disponibile pe site sunt comercializate tuturor categoriilor de persoane.

REBRANDING NEAMȚ SRL (denumită în continuare “noi”) iți oferă acces la website-ul mayyacafe.ro și drept de utilizare al acestuia sub rezerva aceptării tale a politicii de Termeni și Condiții. Prin utilizare, accesare, obținere sau achiziționare a oricărui produs, a oricărui tip de conținut sau servicii prin intermediul website-ului mayyacafe.ro, iți vei da consimțământul asupra politicii Termeni și Condiții, fiind de acord ca mayyacafe.ro să poată schimba oricând politica de termeni și condiții fără o notificare în prealabil.

1. Livrare și taxe de transport:

Timpul de livrare prin curierat rapid este în jur de 2-3 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii, iar pentru comenzile trimise pentru produse care nu se află în stocul magazinului nostrum, termenul de livrare va fi cuprins între 12-15 zile calendaristice, excluzând de la regulă sărbătorile legale și weekend-urile. Timpul de livrare este de natură orientativă, putând suferi modificări. Pentru anularea comenzii trebuie să notificați mayyacafe.ro prin telefon la numărul: 0745194834 sau prin e-mail la contact@mayyacafe.ro de Luni până Vineri între orele 09:00-17:00

REBRANDING NEAMȚ SRL, în continuare mayyacafe.ro își rezervă dreptul de a anula (după caz) comenzile care au un cost suplimentar (kilometri suplimentari în rețeaua SAME DAY) în momentul plasării comenzii. Pentru mai multe detalii accesați acest link.

Costurile de transport prin serviciul de curierat rapid pentru comenzile cu ramburs sunt:

– Livrare gratuită pentru comenzi mai mari de 400 lei;

– 18 lei pentru comenzi sub suma de 350 lei prin SAME DAY.

Livrarea comenzilor se va efectua prin firma de curierat. Orice produs achiziționat de pe mayyacafe.ro este expediat în baza unui contract de livrare. În data la care coletul tău este expediat, vei fi contactat de către echipa mayyacafe.ro sau vei fi notificat prin e-mail-ul introdus în comandă. Produsele sunt livrate în limita stocului disponibil. În cazul indisponibilității stocului pentru produsele comandate vei fi înștiințat în acest sens, existând posibilitatea de a putea fi înlocuite cu alte produse sau plăsării unei comenzi cu livrare în termen de aproximativ 12-15 zile calendaristice. Răspunderea asupra oricărei deteriorări cauzată produsului sau coletului trimis de către mayyacafe.ro, va reveni societății de curierat conform dispozițiilor legale în vigoare. Se vor înlocui produsele de către noi doar în baza în care se dovedește că vina, adică culpa, este exclusiv a curierului.

2. Obligațiile tale:

Pentru achiziționarea produselor disponibile pe mayyacafe.ro, trebuie să deții un cont pe site-ul nostru. Prin utilizarea acestui serviciu ești în totalitate de acord să furnizezi informații reale, complete și de actualitate, la fel cum sunt specificate și în documente. În cazul în care considerăm că această obligație nu este respectată, mayyacafe.ro își rezervă dreptul de a-ți restricționa accesul pe site pe perioadă determinată sau nedeterminată fără să notificăm în prealabil.

Prin înregistrare se înțelege faptul că vei alege un nume de utilizator și o parolă. În calitate de membru/client ești responsabil pentru păstrarea în siguranță a datelor de acces pentru acest site, iar orice activitate care se efectuează sub numele tău de utilizator este total în reponsabilitatea ta, în cauza pierderii parolei sau a unui semn de activitate neautorizată sub numele tău.

Utilizarea website-ului se face doar dacă ești de acord cu politica de Termeni și Condiții. Responsabilitatea iți aparține pentru menținerea secretă a datelor de autentificare ale contului tău de client. Vei putea fi tras la răspundere pentru toate utilizările website-ului nostru de oricine care-ți utilizează credențialele/datele de autentificare. Prin orice comandă și plată făcută prin utilizarea site-ului nostru ești de acord și pe deplin responsabil.

Poți utiliza/accesa mayyacafe.ro doar pentru comenzi, plăți sau vizualizarea produselor. Nu poți utiliza mayyacafe.ro pentru o comandă sau efectuarea unei plăți ilegale, frauduloase sau de speculă, în continuarea nu vei putea utiliza nici pentru afișarea vreunui conținut ilegal, indiferent de tip și de natura sa, sau care poate consitui o infracțiune, care ar putea incălca în alt mod vreo lege, ar putea declanța o răspundere civilă sau orice alt scop interzis de acești termeni.

Mayyacafe.ro poate oricând și fără înștiințare sau răspundere, de a înceta sau restricționa accesul tău pe website-ul nostru. Noi, nu vom putea garanta lipsa anumitor erori apărute pe website sau a altor erori apărute indiferent de natura lor pe website sau pe serverele care-l fac indisponibil. Nu există niciun drept către vizitator/client de a folosi vreun mijloc de a perturba operarea în parametrii normali și de altfel, nici a vreunei acțiună nerezonabile de compromitere a echipamentului nostru informatic. Orice încercare de accesare a informațiilor, a datelor de pe site sau de modificarea conținutului de pe website-ul mayyacafe.ro, constituie tentative de fraudare conform legislației în vigoare.

3. Limitarea răspunderii:

Mayyacafe.ro și nici colaboratorii noștri nu vor fi respnsabili sau răspunzători pentru daune aduse dispozitivelor tale sau viruși care ar putea conpromite dispozitivele tale în urma accesării, navigării sau utilizării website-ului nostru sau descărcarea de către tine a oricărui tip de conținut de pe site-ul nostru sau orice prejudiciu, pierdere, revendicare sau daună.

Această limitare a răspunderii este valabilă pentru oricare daună sau prejudiciu cauzată de orice lipsă a performanței, eroare, omisiune, întrerupere, eliminare, defect, întârziere în operare sau transmitere, virus de calculator, defecțiune a liniei de comunicare, furt sau distrugere sau acces neautorizat, sau utilizarea înregistrării, fie pentru încălcarea contractului, comportament dăunător, neglijență, sau în baza oricărei cauze de acțiune.

4. Protecția datelor personale:

În conformitate cu Legea nr. 129/2018 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 102/2005 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, precum şi pentru abrogarea Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date (publicată în Monitorul Oficial, Partea I nr. 503 din 19 iunie 2018) îți aducem la cunoștiință că mayyacafe.ro reprezentată prin societatea mai sus menționată, adică noi, înregistrăm datele cu caracter personal pentru scopurile prevăzute de lege conform notificării cu numarul 10834 A.N.S.P.D.C.P. din 25/02/2009.

Prin comenzile efectuate îți exprimi acordul expres și neechivoc ca datele tale să fie prelucrate de către REBRANDING NEAMT SRL SRL. Socitatea, adică noi, garantăm că vom respecta drepturile conferite de Legea nr. 129/2018. Aceste drepturi pot fi exercitate prin intermediul unei cererei scrise și semnate trimise prin poșta electronică la adresa de email mayyacafe.ro.

5. Returnarea produselor:

Cumpărătorul are dreptul să returneze produsele în termen de maxim 14 zile lucrătoare de la primirea comenzii. Returnarea se va înștiința telefonic sau prin e-mail. Taxele aferente expedierilor, precum și cele suplimentare sunt neramburasabile.

Conform Ordonanţei de urgenţă nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative (cu toate modificările ulterioare), sunt exceptate de la dreptul de retragere prevăzut la art. 9-15 în ceea ce privește contractele la distanță și contractele în afara spațiilor comerciale, următoarele: e) furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator;

1. f) furnizarea de produse care sunt, după livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;

Returnarea se va face tot prin curierat rapid, condiția fiind ca acestea să fie în aceeași stare și neutilizate. Nu se poate schimba produsul din motive care nu sunt în abilitatea și responsabilitatea REBRANDING NEAMT SRL.

Cheltuielile aferente procesului de returnare vor fi suportate de către compărător. Contravaloarea produselor returnate se va plăti în maximum 30 de zile, prin virament bancar.

6. Metoda de plată:

Toate produsele comandate prin mayyacafe.ro pot fi achiziționate prin metoda ramburs sau metoda de plat online cu card bancar.

7. Drepturile de autor:

REBRANDING NEAMȚ SRL își rezervă toate drepturile de autor asupra mayyacafe.ro și a conținutului acestuia. Nu vei putea efectua nici o acțiune cu privire la conținutul existent de pe site fără acordul scris al reprezentatului societății.

8. Comentarii/Recenzii:

Dacă alegeți să lăsați o recenzie în urma comenzilor efectuate, datele introduse devin propriatatea noastră și nu suntem obligați să pastram confidențial comentariile, sau să interacționăm în mod direct la ele. În prealabil, orice acțiune efectuată în secțiunea de recenzii/review rămâne dreptul și responsabilitatea dumneavoastră. Acestea vor fi disponibile doar utilizatorilor care au avut cel puțin o comandă efectuată, cu alte cuvinte recenzia va putea fi efectuată doar de utilizatori verificați.

9. Newsletter:

Abonarea/Subscribe-ul la baza de date de e-mail-uri al mayyacafe.ro este voluntară, gratuită, mesajele respectând legea Comerțului Electronic, putând oricând și în orice moment să te dezabonezi/unsubscribe. Drepturile de autor își fac efectul și asupra acestui aspect, conținutul se poate distribui și altor persoane respectând structura și conținutul, fără să se efectueze vreo modificare care modifică statutul de informație oficială din partea mayyacafe.ro.

10. Dispoziții finale:

Mayyacafe.ro își rezervă dreptul de a modifica această politică în orice moment, fără notificare în prealabil. Utilizarea acestui website, indiferent de natura acțiunii reprezintă acceptul termenilor și condițiilor impuse în prezentul document, indiferent de modificările aduse site-ului nostru.

Termenii și condițiile de utilizare trebuie să fie respectate de ambele părti, fiind guvernate de legislația în vigoare în România. În cazul în care dorești să intentezi o acțiune de chemare în instanță legată de utilizarea mayyacafe.ro, a produselor sau a acestor termeni ți condiții, ești cu totul de acord ca acest lucru să se efectueze doar în cadrul instanțelor judecătorești de pe teritoriul României, iar înainte de acest lucru să înștiințezi printr-o notificare în scris societatea REBRANDING NEAMȚ SRL.

Deținerea unui cont pe mayyacafe.ro se subîntelege prin acceptarea termenilor și condițiilor de mai sus, rezultând asumarea răspunderii pentru orice încălcarea a acestora.


 

Newsletter

Abonează-te la oferte